Meer resultaten voor buggy fietsdrager

buggy fietsdrager
Steco Buggydrager Buggy-Mee de Luxe Fietsparadijs.com.
Als u zich wel eens afvraagt hoe u in vredesnaam de buggy mee moet nemen op de fiets hebben wij de oplossing: de Buggy-Mee van Steco. Geschikt voor bijna elk model buggy tot 7 kilogram. Te combineren met een kinderzitje!
Buggy accessoires Babyland Zaandam.
Een buggydrager, de Buggymee, van Steco voor op de fiets, een transporttas van Maclaren die je voor elke buggy kan gebruiken of een universele regenhoes. Hier vind je handige accessoires voor elke buggy! 1-16 van 16 artikelen sorteer op: relevantie prijs oplopend prijs aflopend alfabet.
Bambino buggy Van Asten Babysuperstore.
Ook kunt u zoals hierboven beschreven een fietsdrager aanschaffen zodat u de buggy ook op uw fiets kan bevestigen. Het fijne aan deze dragers is dat u nog steeds een fietsstoeltje of fietstassen aan de bagagedrager kan bevestigen. Ook verkopen wij universele regenhoezen die ook geschikt zijn voor de Bambino buggy.
Buggy Fietsdrager Babyspullen kopen BESLIST.nl Ruime keus.
De Charisma buggy heeft een licht aluminium frame van slechts 7kg waardoor deze ook geschikt is om mee te nemen op de fiets met een optionele fietsdrager. De rugleuning van de buggy is gemakkelijk met 1 hand verstelbaar in 3 posities en kan daardoor bijna plat.
Vind fietsdrager in Fietsaccessoires Tassen en Buggydragers op Marktplaats.nl.
Houder voor nuna pepp, eenvoudig in gebruik achterop de fiets. Bieden vanaf 35. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Steco buggy fietsdrager. Steco buggy-mee de luxe fietsdrager met de buggy-mee kunt u veilig uw buggy op de fiets meenemen.
Accesoires bagagedrager Fietsleven.nl.
27, 50 19, 95 Bestellen. Steco Buggy Mee DeLuxe. STECO BUGGY MEE DELUXEDE STECO BUGGY-MEE DE LUXE: Met de Buggy-Mee kunt u veilig een buggy meenemen op de fiets. Eenvoudig maar stevig te monteren aan de linkerzijde van de fiets.
Thule online kopen? Decathlon.nl.
Online niet verkrijgbaar, vraag het in de winkel. Fietsdrager voor achterklep ClipOn 3 fietsen TH9103. Online niet verkrijgbaar, vraag het in de winkel. Fietsdrager voor achterklep ClipOn 3 fietsen TH9104. Online niet verkrijgbaar, vraag het in de winkel. Adapter ClipOn 9115.
Onze producten Steco B.V.
Buggy-Mee de Luxe 7 kg 50.044.11. Met de Buggy-Mee kunt u veilig een buggy meenemen op de fiets. Eenvoudig te monteren aan de linkerzijde van de fiets. Wordt op drie punten vastgezet op de fiets. Geschikt voor bijna elk model buggy.
Happy Baby Buggy Fietsdrager Steco babyentiener.nl.
Happy Baby Buggy Fietsdrager Steco. Happy Baby Buggy Fietsdrager Steco. De Buggy Fietsdrager van Happy Baby past op haast iedere fiets en is snel en gemakkelijk te monteren. Er kan op eenvoudige wijze een buggy worden meegenomen tot 7 kg.
Vind fietsdrager buggy op Marktplaats.nl.
Welke kleine wil er nou niet rond toeren in deze luxe complete buggy van baninni. De charisma buggy heeft een licht aluminium frame van slechts 7kg waardoor deze ook geschikt is om mee te nemen op de fiets met een optionele fietsdrager.

Contacteer ons